Flavours +
Drinks &
Cocktails
Søg cocktails Tilbage
Hjemmebaren – nu et fashion statement

Hjemmebaren – nu et fashion statement

For 30-40 år siden var det moderne at have en hjemmebar. Man mødtes privat til fest og hyggede til ud på natten. Efterhånden blev det mere almindeligt at gå i byen og hjemmebaren blev sløjfet i mange hjem. I lang tid var det pinligt at have sådan et ’levn fra fortiden’, men mod forventning har hjemmebaren fået en renæssance og er nu ren retro idyl!

Mulighederne for at skabe lækkert lir til dine flasker er mange. For eksempel kan man vælge en barvogn, der gør det muligt at transportere drinks og cocktails rundt. Globusbaren forsøger sig som et stykke kunst i dit hjem, hvor du har mulighed for at gemme flaskerne væk. Derudover er der selvfølgelig den indbyggede “mandehule”, som begynder at dukke op igen i et nyt, mere tidssvarende design. Alternativt kan man bygge sin egen hjemmebar – så man får netop den løsning, der passer i ens hjem.

Hos CUBA er vi er ret vilde med muligheden for at have et fedt møbel, som passer ind i hjemmet og som præsenterer vores skønne drinks og cocktails godt. Det gør blandt andet Buster & Punch’s Rockstar bar, som er et elegant møbel, der kan fås i både valnøddetræ og egetræ. Det er 110 cm højt og passer ind i de fleste hjem. Prisklassen er i den pebrede ende, hvor man betaler for luksus og eksklusivitet, men vi er nu stadig ret forelskede i dette møbel.

Læs mere om hjemmebar, bartyper og udstyr!

Kategorier
Søg