Flavours +
Drinks &
Cocktails
Søg cocktails Tilbage
Mini donuts med CUBA Passion

Mini donuts med CUBA Passion

Lækre små svampede og syrlige passionsfrugt donuts, hvem kunne ikke spise det? De gør sig helt perfekt til eftermiddagskaffen eller til enhver festlig lejlighed som en lille aperitif.

De små kager er nemme at lave og med lige den pynt du er allermest til, her er det kun fantasien der sætter grænserne, så hold dig endelig ikke tilbage med krymmel, chokolade osv. Det eneste du skal huske, er at lave nok, for når først dine gæster får smag for de små lækkerbiskener, så ryger de hurtigt.

Opskriften er til ca. 35 stk.

Det skal du bruge:

Mini donutmaskine (min er købt hos Coolstuff.dk)

Donuts
100 g. smeltet smør
125 g. sukker
2 æg
175 g. hvedemel
1 tsk. vaniljesukker
1.5 tsk. bagepulver
0.5 tsk. kardemomme
Saft og skal ½ citron
Mælk
CUBA Passion

Glasur
100 g. flormelis
20 g. vand
Orange pastafarve
Valgfri pynt

Sådan gør du:

Donuts
Tænd din donutmaskine så den kan stå og blive varm. Smelt smørret og lad det køle af. Imens piskes æg og sukker lyst og luftigt. Sigt de tørre ingredienser i æggesnapsen og vend det forsigtigt sammen. Tilsæt det afkølede smør, mælk, citronsaft og -skal samt Cuba passion og vend det hele sammen til en glat dej. Hæld dejen i en sprøjtepose og klip et lille hul. Jeg fylder formen lige til kanten, da jeg dermed syntes, at de hæver pænest op på den øverste halvdel. Bag dine donuts i ca. 3 min og stil dem på en rist til afkøling.

Glasur
Rør flormelis, vand og pastafarve sammen og dyp dine donuts heri, jeg dypper dem til lige under halvdelen. Stil dem tilbage på en rist så overskydende glasur kan dryppe af og prik evt. et hul i midten med en tandstik. Lad dem tørre en smule, inden du pynter dem, så pynten ikke bliver våd eller løber.

God fornøjelse og husk at lave rigeligt 🙂

Følg os på Bloglovin

Kategorier
Søg