Flavours +
Drinks &
Cocktails
Søg cocktails Tilbage

Bartyper

Rullemarie:

Den rullende bar – også kaldet barvognen, er praktisk fordi den nemt kan flyttes rundt i dit hjem, så du kan underholde dine gæster med en lækker drink.

Verden på et bord:

Bedre kendt som globus bar, giver denne bar dig mulighed for både at skjule og fremvise dine flasker og glas. Ydersiden er pyntet med en kopi af et søkort og gør baren til et dekorativt stykke kunst i dit hjem. Nogle udgaver af globus baren er udstyret med hjul, som gør den nem at flytte rundt i dit hjem.

Now you see me – now you don’t:

Også kendt som den skjulte bar – er funktionel løsning, hvis du ikke ønsker at dine flasker eller glas står fremme.

DIY Bar:

Er du den kreative type? Så det kun fantasien som sætter grænser for, hvordan din hjemmebar kan udformes! Genbrugsfund eller gamle antikviteter kan transformeres til interessante hjemmebarer. Do-it-yourself!

Håndholdt nydelse:

Serveringsfadet, der er fleksibelt, fordi du kan have det fremme efter behov. Du kan vælge at have det til at stå fremme hele tiden eller at sætte det frem, når der er gæster. Du kan f.eks. sætte op til en drink derpå, som du har valgt, at I skal drikke på aftenen. Du kan finde inspiration i drinksdatabasen!

The Man Cave:

The man cave kendes også som den permanente bar. Begrebet man cave har knyttet sig til typen, da den førhen ofte stod i kælderen eller den opvarmede garage, hvor mændene samledes til en hyggestund blandt gutterne. Gennem årene har den permanente bar dog foretaget en rejse og er således begyndt at få plads i stuerne – men oftest er den dog stadig forvist til kælderen eller et lukket værelse, da den fylder en del. Fordelen er at baren altid er klar til gæster og den fungerer som samlingspunkt.